Interview Daeseleire: "Met deze kern blijft STVV in eerste"

Tomas Taecke
| 8 reacties
Daeseleire: "Met deze kern blijft STVV in eerste"
Foto: © SC

Dimitri Daeseleire opereerde op tweede Kerstdag op het middenveld in Lokeren. De verdediger is van oordeel dat STVV zich ook met de huidige kern in eerste klasse kan handhaven.

Na de puntendeling in Lokeren sprak een optimistische Dimitri Daeseleire met onze redactie. Indien de geblesseerde spelers snel inzetbaar zijn, hoeft STVV zich niet noodzakelijk te versterken.

"We zijn tevreden dat de winterstop zich aandient", zei Daeseleire vorige maandag. "Nu hebben we tijd om alles op een rijtje te zetten. De eerste seizoenshelft was zwaar en ook bewogen".

"Echt noodzakelijk zijn inkomende transfers niet", vindt de verdediger. "De voorbije maanden konden we door blessureleed geen beroep doen op enkele belangrijke pionnen. Ik denk aan Andrade en Christ: met hen erbij kunnen we al een stuk sterker voor de dag komen".

"Het punt op Lokeren is hoopgevend. Nu moeten we even de koppen bij elkaar steken en na de winterstop er opnieuw vol tegenaan. We moeten vooral thuis driepunters proberen te pakken, dan is het absoluut geen verloren zaak", aldus Dimitri Daeseleire.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties