Cole over Hazard: "Hij is van uitzonderlijke klasse"

Thomas De Block
| 20 reacties
Cole over Hazard: "Hij is van uitzonderlijke klasse"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Joe Cole is sinds dit seizoen ploegmaat van Eden Hazard bij de Franse kampioen Lille. Hij steekt zijn bewondering voor de 21-jarige Belg niet onder stoelen of banken en trekt de vergelijking met Lionel Messi en Wayne Rooney op dezelfde leeftijd.

Eden Hazard is grof wild op de transfermarkt. Hij werd reeds in verband gebracht met verscheidene topclubs als Real Madrid en Manchester United. Joe Cole spreekt zijn bewondering voor Hazard uit in de Engelse media.

“Hij is van uitzondergelijke klasse. Eden is pas 21 en heeft nog vele jaren voor zich”, aldus de Engelse middenvelder. “Eden weet hoe goed hij is. Dat is iets positiefs. Alle topspelers hebben dat geloof en tikje arrogantie. Hoewel ik weet dat er maar één Messi is, heeft Eden wel wat van hem weg.”

Verder vindt Cole dat de 21-jarige Hazard net zo’n goede technicus is als Messi en Rooney op dezelfde leeftijd. Toch hoopt Joe Cole dat Hazard nog even in Frankrijk blijft spelen:

“Hij speelt nu voor een goede ploeg, wint prijzen en er is bovendien nog tijd zat. De fans houden van hem, de spelers idem dito en we hopen allemaal dat hij blijft.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties