Real Madrid boekt stevige zege

Sam Soetaers
| 9 reacties

Real Madrid heeft het nieuwe jaar stevig ingezet. De Koninklijke won met 5-1 van promovendus Granada.

Na twintig minuten spelen nam Real Madrid de leiding door een doelpunt van Benzema. Maar tegen de verwachtingen in kwamen de bezoekers op gelijke hoogte. Mikel Rico liet doelman Casillas met zijn kopbal geen kans.

Nog voor de thee stond Real alweer op voorsprong. Ramos knikte een hoekschop van Özil tegen de touwen. De toon was gezet want ook na rust ging de thuisploeg op zoek naar goals.

Die bleven dan ook niet uit. Higuain en Benzema diepten de score verder uit tot 4-1. In de slotfase legde Ronaldo de 5-1 eindstand vast.

Real Madrid doet een goede zaak met deze overwinning. Het loopt verder weg van concurrent Barcelona. Real heeft nu zes punten meer, maar Barcelona speelt zondag nog de derby tegen Espanyol.