"PSG wil miljoenen neertellen voor Rooney"

Mathias Dumarey
| 21 reacties
"PSG wil miljoenen neertellen voor Rooney"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wayne Rooney (foto), gisteren nog belangrijk voor Manchester United in de derby in de FA Cup bij stadsgenoot Manchester City, staat in de belangstelling van Paris St.-Germain. De Parijzenaars willen ver gaan om de Engelsman los te weken.

De eigenaars van PSG willen ver gaan om van hun club een grote speler in Europa te maken. Er gaan heel wat namen rond die de Parijzenaars zouden kunnen versterken deze maand en de opvallendste is sinds vandaag zeker die van Wayne Rooney.

De geruchten in Manchester gaan dat sir Alex Ferguson, manager van Manchester United, het gedrag van zijn spits buiten het veld kotsbeu is. Rooney is in zijn vrije tijd een fervent stapper en dat strookt niet met het professionalisme dat de Schot voor ogen heeft. Manchester United heeft ondertussen wel laten weten dat beide partijen met elkaar door willen gaan, maar PSG zou naar verluidt toch een poging willen wagen om Rooney naar het Parc des Princes te halen.

Niet alleen Rooney zou gewild zijn door PSG, ook Frank Lampard is een kandidaat. De Engelsman is onder Chelsea-coach André Villas-Boas niet altijd zeker meer van een basisplaats. Bovendien heeft hij op Stamford Bridge al eens samengewerkt met huidig PSG-trainer Carlo Ancelotti. Lampard zou ook naar de Verenigde Staten kunnen.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties