Suarez: "Ben Anderlecht enorm dankbaar"

Tomas Taecke
| 69 reacties
Suarez: "Ben Anderlecht enorm dankbaar"
Foto: © SC

Dolgelukkig en zichtbaar geëmotioneerd sprak Gouden Schoen-winnaar Matias Suarez kort nadat hij zijn prijs in ontvangst nam de verzamelde pers toe. De Argentijn nam ondertussen de felicitaties van ploegmakkers Jovanovic en Gillet in ontvangst.

Melissa Maes, Johan Walckiers en Tomas Taecke in Oostende

 

"Hier had ik echt geen rekening mee gehouden", steekt Suarez van wal. "Ik val compleet uit de lucht, daardoor ben ik wat zenuwachtig". 

 

"Vorig seizoen was moeilijk en heb ik niet zoveel gespeeld, daarom is het nog mooier dat deze prachtige trofee hier nu voor mij staat. Ik was al tevreden met een podiumplaats, maar om als winnaar gekozen te worden maakt mij echt overgelukkig". 

 

"Ik moet heel veel mensen van Anderlecht bedanken. Het bestuur dat mij kansen geeft, mijn fantastische ploegmakkers en ook de technische staf. Het is dankzij hen dat ik deze Gouden Schoen vandaag in ontvangst mag nemen". 

 

"Het is fantastisch om als eerste Argentijn een persoonlijke prijs in België te winnen. Als je ziet dat spelers als Biglia en Frutos daar niet in slaagden, het geeft een enorme voldoening". 

 

"Deze trofee zal mij enorm veel vertrouwen geven. Ik wil in Anderlecht blijven en de mensen die mij steunen iets teruggeven", aldus Matias Suarez. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties