Reactie Sollied: "Lierse heeft me niet verrast"

Melissa Maes
| 12 reacties
Sollied: "Lierse heeft me niet verrast"
Foto: © SC

Trond Sollied wijt het verlies op het Lisp aan te weinig geluk. Lierse wist de drie punten thuis te houden door met 2-1 te winnen van AA Gent. “Vandaag hadden zij het geluk dat ze voor kerst niet hadden.”

Melissa Maes in Lier

“Lierse zorgde voor druk, maar dat is normaal wanneer je op eigen veld speelt. Ze voetbalden goed en compact en ze waren ook heel goed in de omschakeling”, reageert Trond Sollied na de wedstrijd.

“Het was voor ons niet makkelijk om te antwoorden. We kregen wel kansen, maar de laatste passes waren telkens te slordig. Ook onze hoekschoppen waren niet goed. Tijdens de rust heb ik gezegd dat de balcirculatie hoger moest.”

“In de tweede helft ging het dan ook beter. Toen viel de gelijkmaker en we moesten ook een strafschop hebben gekregen. Maar daarvoor moet je ook geluk hebben met de arbiter. In de laatste minuten viel dan die 2-1. Het was een fase waar Frank Boeckx normaal heel sterk in is, maar het kan gebeuren.”

De Noorse trainer kent zijn ex-club nog heel goed. “Lierse heeft me niet verrast, ik ken ze en ze zijn goed. Vandaag hadden zij het geluk dat ze voor kerst niet hadden”, besluit Sollied.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties