Man United pakt drie gouden punten bij Arsenal

Fabian Morren
| 14 reacties

Manchester United heeft de topper bij Arsenal gewonnen met 1-2. United houdt zo leider Manchester City in het vizier.

Phil Jones moest bij Man U al na een kwartier naar de kant. Hij verstapte zich en kon niet meer verder. Rafael was zijn vervanger. Ondanks die tegenslag klommen de bezoekers toch op voorsprong. In de blessuretijd van de eerste helft scoorde Luis Antonio Valencia.

Robin Van Persie is zonder twijfel de sterkste man bij Arsenal dit seizoen en dat bewees hij nogmaals in de tweede helft. De Nederlandse aanvaller bracht zijn team weer langszij in de tweede helft. Danny Welbeck bracht Man U tien minuten later, op aangeven van Valencia, echter weer op voorsprong. Nadien miste Welbeck nog de kans op 1-3.