Reactie Naessens: “Resterende wedstrijden zijn allemaal finales”

Thomas De Block
| 4 reacties
Naessens: “Resterende wedstrijden zijn allemaal finales”
Foto: © SC

Zulte-Waregem-aanvaller Jens Naessens was opgelucht na de overwinning tegen Beerschot. Zijn ploeg won met 1-0 waardoor Essevee iets meer ademruimte krijgt.

Voor het duel waren de belangen groot voor Zulte Waregem. De ploeg wilde absoluut winnen en dat gebeurde ook. Volgens Naessens heeft zijn ploeg de zege niet gestolen. “Ik denk dat we verdiend winnen op basis van de hele match. In de eerste helft wilden we te snel de 1-0, maar in de tweede helft hadden we vijf open kansen en scoren we gelukkig één keer.”

Naessens gaf toe dat de overwinning broodnodig was en kijkt al uit naar het komende duel. “Het feit dat Kortrijk nog een bekermatch in het achterhoofd heeft, kan in ons voordeel zijn. Daarnaast kunnen we altijd iets meer tegen Kortrijk en we zullen dat proberen te tonen”, gaf Naessens aan.

 Zulte Waregem boekte al zijn competitieoverwinningen in eigen huis. De komende thuiswedstrijd met Westerlo wordt zo mogelijk nog belangrijker. “Westerlo wordt de wedstrijd van het jaar maar eigenlijk zijn alle resterende wedstrijden finales”, aldus Naessens.

Tot slot gaf Naessens mee dat de komst van Francky Dury zeker zijn effect heeft gehad op de recente prestaties. “Iedereen heeft meer motivatie gekregen door de nieuwe trainer en iedereen wil zich terug bewijzen. De nieuwe wind in de club heeft ons goed gedaan en ik denk dat we op de goede weg zijn”, besloot de aanvaller van Essevee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties