Milan wipt Lazio uit de Coppa Italia

Dirk Pieters
| 6 reacties

AC Milan is één van de vier halve finalisten van de Coppa Italia. De Italiaanse topclub versloeg Lazio met 3-1.

De thuisploeg begon niet goed aan de wedstrijd en kwam al snel op achterstand na een doelpunt van Djibril Cissé. Gelukkig voor Milan had de club nog tijd genoeg om de achterstand goed te maken. Een kwartier later stond de ploeg van trainer Massimiliano Allegri alweer op voorsprong. Robinho bracht de bordjes weer in evenwicht en amper twee minuten later zorgde Seedorf voor de 2-1. Erop en erover in enkele minuten tijd.

In de tweede helft kregen beide ploegen nog enkele kansjes, maar het was invaller Zlatan Ibrahimovic die de 3-1 eindstand op het bord trapte. De Zweed maakte zo een einde aan de hoop van Lazio.

In de halve finale neemt Milan het op tegen Juventus. De andere halve finale is tussen Siena en Napoli.