Interview Proto: "Geen steek laten vallen tegen Beerschot"

Proto: "Geen steek laten vallen tegen Beerschot"
Foto: © SC

Silvio Proto moest zich nog eens omdraaien dinsdag in de topper tegen AA Gent. De doelman was echter blij dat het tegendoelpunt na zes minuten geen belang had in het eindresultaat.

"Het is echt jammer dat we al na zes minuten een doelpunt binnenkrijgen", was hij er toch niet helemaal gelukkig mee. "We stonden niet in positie, maar het belangrijkste is de manier waarop we ons herpakt hebben. De groep heeft goed gereageerd. We speelden een sterke match."

Aan de overkant stond een doelman die er drie moest incasseren, maar zonder hem was het verschil wel veel hoger opgelopen. Sergio Padt verraste ook Proto. "Ik was echt aangenaam verrast", zei Proto. "Hij was de beste Gentenaar op het veld. Hij voorkwam dat zijn ploeg helemaal kopje onder ging, want we hadden nog veel kansen. Na het openingsdoelpunt heeft Gent niet echt veel meer kunnen klaarmaken."

"Collectief waren we heel sterk. We hebben na de wedstrijd tegen Kortrijk, waar iedereen ons wat minder vond, sterk gereageerd. Die negen op negen tegen de topploegen laat ons toe met vertrouwen toe te leven naar de volgende belangrijke matchen. We willen nog voor de play-offs het verschil groter maken. Tegen Beerschot mogen we al geen steek laten vallen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties