Samy over ongeluk: "Het was een bizarre ervaring"

Melissa Maes
| 2 reacties
Samy over ongeluk: "Het was een bizarre ervaring"
Foto: © SC

Maged Samy houdt aan zijn verkeersongeval een gebroken neus, een gekloven wenkbrauw, een gebroken beentje in zijn hand en snijwonden in zijn gezicht over. “De verwondingen zijn niet rechtevenredig met de schade aan mijn auto.”

“Ik voel me goed nu. Ik heb alleen nog wat hoofdpijn, maar de dokters hebben me pijnstillers gegeven en dat helpt”, laat Lierse-voorzitter Maged Samy weten via de clubwebsite.

Wat weet Samy nog van het ongeluk? “Ik herinner me alleen een paar fragmenten van het ongeval en daarna. Ik weet dat ik plots die vrachtwagen voor me zag en dat ik remde.”

“Van de klap zelf weet ik niets meer. Het volgende dat ik me herinner, is dat de mensen van de hulpdiensten met me aan het praten waren. Daarna weet ik dat ik in het ziekenhuis was, met mensen rond me die me kwamen bezoeken.”

“Het was een bizarre ervaring, maar nu heb ik de bevestiging gekregen van iets wat ik al langer wist: ik ben niet bang voor de dood. Ik heb daarnet het wrak van mijn auto gezien. Het verbaasde me toen dat ik nog in leven ben.”

“In Europa zullen de mensen zeggen dat ik veel geluk heb gehad, maar ik kom uit het oosten en ik zeg: ‘Ik ben gezegend’. Ik heb blijkbaar nog andere dingen te doen hier op aarde.”

Samy bedankte woensdag voor de wedstrijd tegen Cercle Brugge de Lierse-supporters voor de vele steunbetuigingen. “Ik wil hen tonen dat ik er nog altijd ben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties