Hoefkens verlaat Club Brugge eind dit seizoen

Anthony Van der Planken
| 136 reacties
Hoefkens verlaat Club Brugge eind dit seizoen
Foto: © SC

Carl Hoefkens' lopende contract bij Club Brugge wordt niet verlengd. De verdediger legde blauw-zwarts laatste voorstel naast zich neer. Hoefkens vertrekt dus op het einde van dit seizoen.

Club en Hoefkens onderhandelden lang over een nieuw contract, maar geraakten er niet uit. Blauw-zwart deed de verdediger omwille van zijn leeftijd aanvankelijk een voorstel van één seizoen, maar trok dat later op naar een aanbod voor twee seizoenen, met een gedeeltelijk prestatiegerichte clausule voor het tweede seizoen. Hoefkens legde dat voorstel gisteren naast zich neer. De verdediger kan deze zomer dus transfervrij vertrekken bij Club Brugge. Toch wil hij het seizoen naar eigen zeggen in stijl, op een positieve en succesvolle manier bij blauw-zwart afsluiten.

Thomas Meunier, Jimmy De Jonghe en Joseph Akpala blijven wellicht wel langer bij Club Brugge. Blauw-zwart bereikte een princiepsakkoord met Meunier over een verlenging tot 2016 en met De Jonghe tot 2015 (met optie voor een extra seizoen). Ook Akpala kreeg een verlenging met twee seizoenen aangeboden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties