Reactie Van Geneugden: "We moeten nog 8 punten halen"

Robby Morren
Robby Morren
| 10 reacties
Van Geneugden: "We moeten nog 8 punten halen"
Foto: © SC

Ronny Van Geneugden beleefde niet zijn leukste avond op het veld van zijn ex-club Racing Genk. OH Leuven ging met 5-0 de boot in.

Robby Morren in Genk

"We hebben de wedstrijd in de eerste helft ondergaan, we kregen 3 doelpunten tegen op een zestal minuten. Dat was van het goede teveel." Hoe dat kwam? "De spitsen van Genk liepen goed tussen onze centrale verdedigers en onze flankverdedigers."

De 5-0 score ligt Van Geneugden toch zwaar op de maag. "We moeten toch even stilstaan bij de aanleiding tot die doelpunten." De tweede helft nam Genk wat gas terug en verliep de wedstrijd toch wat evenwichtiger. "In de tweede helft hebben we het evenwicht kunnen herstellen, toen zat ons spel veel beter in elkaar."

Thuiswedstrijden
OHL moet in de rangschikking nu Lierse laten voorgaan en wacht nog een zware strijd om de degradatie te vermijden. "Wij moeten nog 8 punten halen", becijferde de coach. "Thuis kunnen wij altijd iets meer, daar zal het vooral moeten gebeuren." Volgende week ontvangt OHL Gent. "Dat wordt opnieuw een hele moeilijke wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties