Kalendercommissie: "Geen inhaaldata voor handen"

Tomas Taecke
| 12 reacties
Kalendercommissie: "Geen inhaaldata voor handen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Kalendercommissie van de JPL houdt zijn hart vast. Indien er dit weekend wedstrijden uitgesteld moeten worden, zijn er niet meteen inhaaldata voor handen.

Het barre winterweer kan het komende speelweekend wel eens in de war brengen. De kalendercommissie is op zijn hoede maar heeft voorlopig weinig alternatieven in het geval van afgelasting. Bovendien vreest men dat dit slechts een eerste winterprik is en er nog meer vrieskou en sneeuwellende op komst is.

"We willen de speeldag absoluut niet uitstellen, maar laten niets aan het toeval over", zegt Nils Van Brantegem (kalendermanager JPL) in de kranten. "Op vrijdag worden de velden een eerste keer gekeurd. Dat gebeurt nogmaals op zaterdag; tegen 14 uur willen we zekerheid opdat fans 's avonds geen overbodige reis zouden maken".

De kalendercommissie hield het weekend van 10 en 11 maart voorlopig vrij om eventuele uitgestelde wedstrijden in te plannen. Uit vrees voor een stevigere winterprik de komende weken, wil van Brantegem dit weekend alles laten doorgaan.

"We hebben contact met het KMI dat volgende week sneeuwbuien verwacht. Daarom doen we er alles aan om dit weekend door te laten gaan, want uitwijkmogelijkheden zijn er niet voor handen".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties