Buyens: "Geen ploegen in België die veel sterker zijn"

Buyens: "Geen ploegen in België die veel sterker zijn"
Foto: © SC

Standard zit vol vertrouwen na de zege op het veld van Cercle Brugge. Vanavond moet Lierse er aan geloven en dan hebben de Rouches volgende week ook nog een appeltje te schillen met Anderlecht.

Yoni Buyens is ondertussen de man met de meeste competitiewedstrijden op zijn teller bij Standard. "Ik ben er zelf verbaasd over. Het is niet zo dat ik de meeste minuten op het veld stond, maar van de 23 competitiewedstrijden stond ik er 22 op het veld. Dat betekent dat ik amper geblesseerd ben en dat er ook regelmaat in mijn prestaties zit."

"We hebben vertrouwen opgedaan tegen Cercle Brugge. Bovendien heeft Lierse ons uit de beker geknikkerd. En de beker was een doel voor ons. Een reden meer om op Lierse te winnen."

Volgende week komt Anderlecht op bezoek. Daar kregen de Rouches in de heenronde nog een pak rammel van. "Op Anderlecht zaten wij in een mindere periode. Sindsdien zijn we fameus gegroeid. Er zijn in België geen ploegen die veel sterker zijn dan wij."

"We moeten tegen Anderlecht tonen dat zij niet beter zijn dan wij. Als Play-off 1 dan begint, starten alle teams met dezelfde kansen voor de titel. Dat is vorig jaar bewezen. Iedereen kan dus kampioen worden. Ik heb er goede hoop op dat we een goede prestatie neerzetten tegen Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties