Ferguson en Villas-Boas bekritiseren ref Webb

Melissa Maes
| 21 reacties
Ferguson en Villas-Boas bekritiseren ref Webb
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea kwam zondag op een 3-0-voorsprong, maar de partij tegen Manchester United eindigde alsnog met een gelijkspel. Zowel André Villas-Boas als Alex Ferguson waren na afloop van de wedstrijd niet tevreden.

“We laten gewoon twee punten liggen. We hadden meer verdiend, want we waren het betere elftal. De spelers leverden een geweldige prestatie door van 3-0 terug te komen. Daar ben ik heel tevreden over, maar het is zonde dat we niet hebben gewonnen”, klinkt het bij Manchester United-coach Alex Ferguson.

Ook Chelsea-trainer André Villas-Boas was niet gelukkig met de 3-3. “Dit is erg moeilijk te accepteren. We begonnen zo goed. We hadden de drie punten in onze handen, maar lieten de zege door onze vingers glippen. Voor Manchester United zal het als een overwinning voelen.”

De Portugese coach haalde ook uit naar arbiter Howard Webb. “Hij nam een paar vreemde beslissingen. De tweede penalty die wij tegen kregen was zeer, zeer twijfelachtig. Het leek wel alsof de scheidsrechter iets wilde compenseren.”

Ferguson had ook zijn twijfels over de ref. “We kregen twee strafschoppen, maar hadden er wel vier moeten krijgen.” Manchester United staat nu op de tweede plaats in de Premier League en het heeft twee punten minder dan koploper Manchester City.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties