Newcastle wipt opnieuw over Arsenal

In de Premier League heeft Newcastle de drie punten thuis gehouden. The Magpies wonnen met 2-1 van Aston Villa.

Na een half uur kwam de thuisploeg op voorsprong via de onvermijdelijke Demba Ba. Hij scoorde zijn zestiende competitiedoelpunt op aangeven van Taylor, die even later naar de kant moest met een blessure. Daarvoor was ook Leon Best al naar de kant gegaan voor Papiss Cissé.

Diep in de blessuretijd van de eerste helft kwam Aston Villa langszij. Robbie Keane toonde andermaal zijn kunnen en scoorde na een heerlijke assist van N’Zogbia.

In de tweede helft kwam Newcastle opnieuw op voorsprong. Een voorzet van Gutierrez belandde bij Cissé die de bal verwoestend in de kruising joeg, 2-1. Aston Villa wist niet meer tegen te scoren waardoor Newcastle zijn plaats in de top vijf opnieuw inneemt.