Reactie Destorme: "Altijd gespannen tegen Cercle"

Tomas Taecke
| 46 reacties
Destorme: "Altijd gespannen tegen Cercle"
Foto: © SC

David Destorme ontsnapte in de eerste helft aan een vroege rode kaart na een natrap aan het adres van Oleg Iachtchouk. De Mechelse middenvelder hekelt de Brugse bank en supporters die er volgens hem keer op keer alles aan doen om de scheidsrechter te beïnvloeden.

Tomas Taecke in Brugge

"Cercle vindt de overwinning verdiend, maar ik denk dat een gelijkspel meer op zijn plaats is", zei Destorme kort na de wedstrijd. "Zij spelen slim en gesloten en teren op hun ervaring. We kregen genoeg kansen om de partij naar onze hand te zetten, maar dat tikkeltje geluk ontbrak vandaag", analyseerde Destorme.

In de eerste helft kreeg Destorme slechts geel voor een reactie op Oleg Iachtchouk. "Ik liet me uitspelen en reageerde dom", gaf de middenvelder eerlijk toe. "Gelukkig kreeg ik geen rode kaart, anders breng je de ploeg zwaar in de problemen".

"Duels tegen Cercle zijn altijd gespannen. Hoe dat komt weet ik niet. Wel vind ik dat zowel de bank als de fans overdreven reageren bij het minste contact. Ze proberen de scheidsrechter voortdurend te beïnvloeden. Heel veel fans zijn er niet, maar toch slagen ze er blijkbaar telkens in een bepalende rol te spelen", aldus David Destorme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties