Gillet: "We kunnen iets mooi doen tegen AZ"

Glenn Schrader
| 7 reacties
Gillet: "We kunnen iets mooi doen tegen AZ"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gillet is momenteel aan een goed seizoen met Anderlecht bezig. Hij zit al aan vijf Europese treffers, waarvan vier in de laatste vier Europa League-duels. Gillet wilt op dit elan verder gaan.

“We kunnen iets moois doen tegen AZ, maar dan zullen we allemaal aan tweehonderd procent moeten voetballen. AZ staat niet voor niets op kop in Nederland en Maarten Martens zit momenteel in een ongelofelijke goede vorm. Ik verwacht me aan een open duel met veel doelkansen, hoewel we achteraan ook moeten proberen om de nul te houden”, legt Gillet uit.

“We zullen dus beter moeten spelen dan tegen Standard, want de tegenstander zal nog een stuk sterker zijn. Al moet ik wel toegeven dat het ons ook deugd deed om in Luik te winnen na een minder goeie match”, geeft de Luikenaar toe.

Door de goede resultaten gaat Anderlecht met hoge verwachtingen aan de wedstrijd tegen AZ beginnen. “Na de 18 op 18 in de poulefase dromen onze supporters natuurlijk van meer. Maar wij als spelers blijven met beide voeten op de grond. Noch in Europa, noch in de competitie mogen we beginnen zweven”, besluit de Anderlecht-middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties