Vetokele: "Play-off II zou een ontgoocheling zijn"

Dirk Pieters
| 7 reacties
Vetokele: "Play-off II zou een ontgoocheling zijn"
Foto: © SC

OH Leuven tegen Cercle Brugge was een wedstrijd vol emotie. De ideale wedstrijd om je als speler toch in de kijker te spelen en dat deed Igor vetokele opnieuw.

"Het was een zeer belangrijke zege. We hebben met een zeer jonge ploeg gespeeld en dat geeft alleen maar vertrouwen voor de toekomst. Ik was ook heel gelukkig na mijn doelpunt, maar het belangrijkste waren de drie punten die we pakten tegen Leuven”, aldus de aanvaller aan onze redactie.

Cercle Brugge blijft het uitstekend doen en play-off I komt steeds dichter en dichter. “Het zou zeer jammer zijn moesten we play-off I niet halen. Het zou geen ramp zijn, maar de teleurstelling zou toch enorm groot zijn na zo’n seizoen. Als je er zo dichtbij bent, moet je er gewoon voor gaan.”

Vele mensen vragen zich af wat Cercle Brugge in play-off I kan gaan doen, maar voor Vetokele is het duidelijk. “Als we in de top zes blijven staan, dan verdienen we dat. Bovendoen zou play-off I zeer leerrijk zijn voor onze jonge groep. We kunnen veel leren door enkele weken na elkaar tegen absolute topclubs te spelen.”  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties