Ivanovic: "We moeten samenwerken"

Andrea Doino
| 0 reacties
Ivanovic: "We moeten samenwerken"
Foto: © SC

Chelsea verloor kansloos met 3-1 van Napoli in de Champions League. Branislav Ivanovic vindt niet dat Frank Lampard en Ashley Cole moeten klagen dat ze op de bank zijn begonnen.

De Servische international wil dat de Chelsea-spelers hun persoonlijke zorgen even vergeten en dat ze zich concentreren en verenigen met André Villas-Boas. Frank Lampard en Ashley Cole hebben geklaagd omdat ze op de bank zaten tegen Napoli.

“We moeten samenwerken en een oplossing vinden. Zulke zaken raken altijd bekend als het moeilijk gaat. Ik weet niet wat de coach zegt maar het is belangrijker om te weten wat er met Chelsea aan de hand is. Dat is veel belangrijker dan de relatie van de coach met de spelers.”

“De trainer doet gewoon zijn werk en beslist wie er speelt en wij moeten gewoon ons werk doen”, aldus de verdediger van Chelsea.”Napoli mag in Stamford Bridge niet scoren. Dit is het moeilijkste moment dat ik meemaak sinds ik bij Chelsea speel. We winnen niet veel wedstrijden en hebben ook geen vertrouwen.”


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties