El Ghanassy kent oorzaak van mindere prestaties

Andrea Doino
| 14 reacties
El Ghanassy kent oorzaak van mindere prestaties
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

De laatste tijd is er heel wat te doen geweest rond Yassine El Ghanassy. Door zijn slechte prestaties werd hij zelfs uit de kern gezet. Nu blijkt dat de speler van AA Gent sukkelt met een opflakkering van een vroeger opgelopen klierkoorts.

El Ghanassy presteert de laatste weken ondermaats. “Met zijn hoofd bij een transfer”, werd er gezegd in Gent. Uiteindelijk bleef hij in Gent en werd hij terug opgenomen in de kern. Hij viel een paar keer zwak in en vooral tegen Lokeren speelde hij slecht.

Nu blijkt er een medische verklaring te zijn voor de prestaties van El Ghanassy. “Bij bloedonderzoek zijn er sporen van klierkoorts gevonden. Yassine heeft vroeger de ziekte al eens opgelopen, nu heeft hij last van een opflakkering. Dat verklaart waarom hij zich zo lamlendig voelde. Blijkbaar zat het al een tijdje in zijn lijf”, vertelde clubdokter Luc Van Den Bossche.

Na de winterstage in Spanje (Oliva) werden de eerste symptomen vastgesteld. “We namen het zekere voor het onzekere en daarom gunnen we El Ghanassy een paar weken rust. Zo moet hij weer inzetbaar zijn voor de PO.”

Manager Louwagie reageert met gemengde gevoelens op het nieuws. “Het is goed dat we nu weten wat er precies aan de hand is. Eigenlijk is de Yassine onheus behandeld”, aldus Louwagie. “Hij reageerde zo fel op alles omdat hij voelde dat het niet liep. Hij speelde niet goed maar kent nu ook de reden waarom. Dat is een opluchting voor hem.”

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties