Agüero: "City is sterker met Tévez"

Glenn Schrader
| 1 reacties
Agüero: "City is sterker met Tévez"
Foto: © SC

Manchester City maakt voor Sergio Agüero een grotere kans op de landstitel wanneer Carlos Tévez wel speelt. De Argentijnse aanvaller werd onlangs terug in de ploeg gedropt door Roberto Mancini.

Tévez verbleef door een ruzie met Man City-manager Mancini ruim drie maanden in Argentinië. Vorige week maakte de Argentijn zijn excuses en mocht hij terug naar Engeland keren. Agüero is blij met de terugkeer van zijn landgenoot. “Tévez is een grote speler, dus natuurlijk ben ik blij dat hij terug is", zegt de spits in The Sun.

"Ik denk dat we met Tévez een betere selectie hebben, waardoor we nog meer aanspraak maken op het kampioenschap", vervolgt Agüero. "Tévez is een professionele jongen, die onze selectie sterker maakt. We hebben alle spelers keihard nodig in de beslissende fase van de competitie”.

Manchester City staat eerste in de Premier League. Ze zijn momenteel aan het strijden voor de titel met aartsrivaal Manchester United. De Citizens behaalde zestig punten uit 25 wedstrijden en hebben daarmee twee punten voorsprong op The Reds.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties