Ferguson: "Prestatie van Giggs wordt niet meer herhaald"

Andrea Doino
| 8 reacties
Ferguson: "Prestatie van Giggs wordt niet meer herhaald"
Foto: © SC

Ryan Giggs maakte zaterdag in zijn negenhonderdste officiële duel voor Manchester United het winnende doelpunt tegen Norwich City. Door de 2-1-zege blijven The Red Devils in het spoor van leider en grote rivaal Manchester City.

Ryan Giggs debuteerde in het seizoen 1990/91 in de Premier League voor Manchester United. Sindsdien speelde hij al negenhonderd officiële wedstrijden voor de ploeg uit Manchester.

Sir Alex Ferguson is vol lof over Giggs. “Dit is gewoon fantastisch en zal wellicht niet meer worden herhaald. We weten ook hoe belangrijk Giggs voor ons is en door zijn belangrijk doelpunt blijft de achterstand op Manchester City slechts twee punten”, aldus de trainer van The Red Devils.

The Welshmen bleef zelf heel rustig onder al die media-aandacht. “Om negenhonderd wedstrijden te spelen voor de club waar ik supporter van ben geworden, voelt heel speciaal aan. Dit was een fantastische dag voor mij. Ik verwacht een hele spannende titelstrijd met nog meer drama en doelpunten in de blessuretijd”, vertelde Giggs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties