Mancini: "Ik zou Sturridge niet hebben laten gaan"

Glenn Schrader
| 5 reacties
Mancini: "Ik zou Sturridge niet hebben laten gaan"
Foto: © SC

Daniel Sturridge verbaast momenteel vriend en vijand bij Chelsea. Manchester City-trainer Roberto Mancini vond de beslissing van zijn ploeg om Sturridge te laten gaan dan ook zeer vreemd.

De jonge Sturridge die bij Manchester City werd opgeleid kreeg gisteren in het oefenduel tegen Nederland nog enkele speelminuten. De Engelsman vertrok in 2009 transfervrij bij Manchester City en ondertekende toen een contract bij Chelsea, waar hij na een uitleenbeurt naar Bolton Wanderers volop zijn kans kreeg bij The Blues.

"Ik vroeg hem afgelopen jaar, toen hij bij Bolton Wanderers speelde, waarom hij toentertijd vertrok bij City. Hij wist het niet", zegt Mancini tegen The Manchester Evening News. "Ik ken Sturridge goed, heb hem vaak aan het werk gezien. Als ik de kans had gekregen zou ik hem niet laten vertrekken, nu hij bij Chelsea speelt kunnen we er niets meer aan doen”, laat Mancini ontgoocheld weten.

"Ik weet zeker dat hij één van de beste jeugdspelers was bij deze club. Het was niet moeilijk om te zien dat Sturridge uit zou groeien tot een goede speler. Het is raar dat iemand hem toestemming gaf om de club voor een schijntje te verlaten”, besluit de Italiaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties