Messi scoort hattrick voor Argentinië

Andrea Doino
| 8 reacties

Zwitserland speelde woensdagavond thuis tegen Argentinië. Lionel Messi was de ster van de avond. Argentinië won met 1-3 en de winnaar van de Gouden Bal nam alle doelpunten voor zijn rekening.

Winnen en overtuigen, dat verwachtten de Argentijnen van de Albiceleste in de oefeninterland tegen Zwitserland. Argentijns bondscoach Alejandro Sabella kon terugkijken op een zeer positieve avond na de 1-3-zege.

Na twinting minuten opende Messi de score. Zwitserland kon echter wel nog op gelijke hoogte komen met de Zuid-Amerikanen via Shaqiri die vijf minuten na de rust de 1-1 op het scorebord zette. De kleine Argentijn maakte in de tweede helft nog nog twee doelpunten, waarvan één vanop de stip.

Leo Messi heeft bij Argentinië nooit echt het niveau kunnen behalen waar hij bij Barcelona wedstrijd na wedstrijd in slaagt. Woensdagavond lukte het de Argentijn om beslissend te zijn voor zijn land. Met zijn eerste hattrick bij de Albiceleste bezorgde hij Argentinië een 1-3-overwinning.