"Lukaku blijft in Premier League"

Glenn Schrader
| 28 reacties
"Lukaku blijft in Premier League"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als het van de manager van Lukaku afhangt, blijft Romelu Lukaku ook volgend seizoen gewoon in de Premier League spelen. De Belgische aanvaller kreeg onlangs nog te horen van interesse van Mönchengladbach, Lazio en zelfs zijn ex-club Anderlecht.

De manager van Lukaku, Christophe Henrotay, verwacht dat Lukaku ook volgend seizoen in de Premier League zal spelen. "Er is nog geen beslissing omtrent Romelu's toekomst genomen en ik spreek uit eigen naam, maar mijn gevoel zegt dat hij in Engeland blijft, meer bepaald in de Premier League. De Engelse tweede klasse lijkt me geen optie. Ten vroegste over twee maanden verwacht ik een beslissing”, zegt hij overtuigend.

Lukaku kreeg onlangs te horen dat verschillende clubs hem willen lenen. Zo zouden Lazio, Borussia Mönchengladbach en Anderlecht geïnteresseerd zijn. "Maar een terugkeer naar Anderlecht acht ik onmogelijk", aldus Henrotay. "Chelsea liet eerder verstaan de voorkeur te geven aan een Engelse club, als Romelu al uitgeleend wordt”, besluit hij.

De sterke spits kreeg voor de interland tegen Griekenland nog het advies van Leekens dat er snel iets moet veranderen aan zijn moeilijke situatie bij The Blues. Het jeugdproduct van Anderlecht heeft tot dusver nog maar acht wedstrijden gespeeld, waarvan vele als invaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties