Reactie Ceulemans: "Er zijn plezantere dingen"

Tomas Taecke
| 22 reacties
Ceulemans: "Er zijn plezantere dingen"
Foto: © SC

Jan Ceulemans heeft al minder woelige tijden beleefd in de Kempen. Na de nederlaag tegen Lokeren geeft STVV de rode lantaarn door aan Westerlo waardoor de nieuwe hekkensluiter een absoluut dieptepunt heeft bereikt.

Tomas Taecke in Lokeren

"Voor de pauze schiet Lokeren vier ballen tussen de palen waarvan er drie tegen de netten gaan. Het spel ging op en neer zonder echt grote kansen en plots sta je 3-0 achter. Dan is de wedstrijd andermaal gespeeld".

"We weten waar we voor staan na de zege van STVV. We moeten minstens één van de volgende wedstrijden winnen om alsnog het thuisvoordeel te hebben in PO3. De redding is mogelijk maar dan moeten enkele ervaren jongens terugkeren. Ik verwacht van hen geen mirakels maar ze zijn absoluut welkom".

"Er zijn natuurlijk plezantere dingen in het leven dan dit. Ik denk niet dat veel trainers in deze omstandigheden het beter zouden doen. We hebben negen probleemloze jaren gekend, maar wat ik nu meemaak is ongezien. Als er zoveel geblesseerde spelers zijn, kan je dit bijna niet rechttrekken".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties