Allegri: "Het gaat moeilijk worden"

Andrea Doino
| 5 reacties
Allegri: "Het gaat moeilijk worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dinsdagavond staat Arsenal-AC Milan op het programma in de Champions League. In de heenwedstrijd wonnen de Rossoneri overtuigend met 4-0. Toch blijft Massimo Allegri op zijn hoede voor The Gunners.

Arsenal hoopt in de voetsporen te treden van Deportivo La Coruna (april 2004). Toen won AC Milan in San Siro met 4-1, maar verloren de Italianen in Spanje met 4-0. Allegri concentreert zich enkel op dinsdagavond en wil zijn ploeg zien vechten tot het einde.

“Het gaat nog moeilijker worden, Arsenal gaat tot het einde blijven strijden en ze gaan niet snel opgeven. Wij moeten proberen de bal in de ploeg te houden en gebruik maken van onze drie snelle aanvallers”, aldus de Italiaanse coach van Milan.

Volgens Allegri heeft zijn ploeg nog twee à drie jaar nodig om 100 procent competitief te zijn met de Europese top. “Wat op dit moment telt, is dat we beter zijn geworden omdat de spelers elkaar beter kennen en ze fysiek in orde zijn. Juventus interesseert mij niet. Mijn spelers zijn voldoende gemotiveerd, maar we moeten rustig blijven”, besloot Massimo Allegri.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties