Benítez solliciteert naar positie bij Chelsea

Glenn Schrader
| 9 reacties
Benítez solliciteert naar positie bij Chelsea
Foto: © SC

Rafael Benítez heeft laten weten dat hij interesse heeft om de ontslagen Villas-Boas op te volgen bij Chelsea. De Spaanse coach hoopt dat de fans van Liverpool hem die stap zullen gunnen.

“Ik heb twee of drie aanbiedingen gehad van clubs en één van een nationale ploeg”, aldus Benítez die sinds december 2010 zonder baan zit nadat Internazionale hem ontsloeg. “Maar ik wil prijzen winnen. Het gaat mij niet om een baan hebben en geld verdienen. Ik moet perspectief zien. Bij Chelsea is dat perspectief er.”

“Ze hebben nu Roberto Di Matteo aangesteld als tijdelijk manager en dat respecteer ik”, vervolgt de Spanjaard. “Ik kan niet anders doen dan afwachten en kijken wat er in de toekomst gaat gebeuren. Maar als een coach die ervaring heeft in de Champions League, de Primera Division en de Premier League, sta ik open voor aanbiedingen.”

Benítez hoopt dat de fans van Liverpool zijn stap zullen begrijpen. “Ik kan niet thuis zitten wachten de komende vijf jaar. Iedereen begrijpt dat ik een baan nodig heb. Als ze van me houden dan begrijpen ze het als ik ga werken voor een concurrerende club”, besluit Benítez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties