Twee Rangers-spelers stappen vrijwillig op

Jefrey Van der Straeten
| 5 reacties
Twee Rangers-spelers stappen vrijwillig op
Foto: © SC

Gregg Wylde en Mervan Celik hebben vandaag vrijwillig Glasgow Rangers verlaten. Ondertussen wordt met de overige spelers onderhandeld over een zware loonsverlaging.

Wylde (20 jaar) en Celik (21 jaar) hebben de Rangers verlaten zonder een ontslagvergoeding te bekomen. Wylde, die dit seizoen al 24 keer meespeelde met de protestantse club, vertelde aan BBC Scotland dat hij ontslag nam “om andere mensen in de club te helpen die een gezin hebben, zoals het keukenpersoneel.”

Op dit moment weet de Schot nog niet naar welke club hij in de toekomst zal trekken, maar hij vond het belangrijk om zijn duit in het zakje te doen opdat Rangers gered zou worden.

Ook zijn collega Mervan Celik weet nog niet welk shirt hij binnenkort aantrekt. De Zweedse beloften-international tekende nog maar pas in januari een contract van 3,5 seizoenen in Schotland.

Ondertussen wordt er verder onderhandeld met de resterende spelersgroep. Een voorstel om de zwaarste spelerslonen met 75% naar beneden te brengen, werd alvast afgewezen. Volgens de Schotse BBC moet Glasgow Rangers iedere maand structureel één miljoen pond gaan besparen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties