Chivu: "Probeer incident te vergeten"

Glenn Schrader
| 0 reacties
Chivu: "Probeer incident te vergeten"
Foto: © SC

Christian Chivu zal vrijdagavond aantreden tegen Chievo Verona. Twee jaar geleden liep de Roemeense verdediger daar nog een zware blessure op.

In januari 2010 kwam Chivu hard in botsing met Sergio Pellissier. De verdediger liep een schedelbasisfractuur op, waardoor hij constant een helm moet dragen. De verdediger liet dit zich niet aan zijn hart komen en maakte in maart van dat jaar alweer zijn rentree.

Sinds de botsing speelde de Roemeen geen enkele uitwedstrijd meer in het stadion van Chievo Verona, daar komt vrijdag verandering in. "Het klopt, dit is de eerste keer dat ik terugkeer in het stadion sinds dat incident. Maar ik voel me niet erg emotioneel. Het is een gewone uitwedstrijd", zegt hij aan Inter Channel.

"Er zijn twee seizoenen verstreken en ik denk er niet meer echt over na. Ik probeer het te vergeten, want dat is de enige manier om vooruit te komen. Het lijkt voor de buitenstaanders een vreemde trip, maar ik heb er nog nooit over nagedacht. Ik weet zeker dat ik dat ook niet ga doen", aldus Chivu.

"Als ik ga nadenken, dan gaat het onmogelijk worden om deze reis te ondernemen. Dan moet ik zeggen: 'Sorry, maar ik kan niet naar Verona afreizen'. Dat is niet het geval", besluit de Roemeen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties