Mazzarri: "Deze keer laat ik Cavani rusten"

Mazzarri: "Deze keer laat ik Cavani rusten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgende week speelt Napoli tegen Chelsea in de Champions League. Maar eerst moeten de Italianen aan de bak tegen Cagliari in de Serie A. Wellicht krijgt Edinson Cavani rust en staat Goran Pandev in de basis.

“Ik zal Cavani dit weekend laten rusten met het oog op de wedstrijd tegen Chelsea. Goran heeft bewezen dat hij een bepalende speler kan zijn. Competitie, Champions League en Coppa Italia: het zullen tien beslissende dagen worden”, aldus Napoli-coach Walter Mazzarri.

“Nog twee maanden voor het einde van het seizoen. De prijzen worden nu verdeeld. We beginnen met de wedstrijd tegen Cagliari, een moeilijke tegenstander. We moeten voorzichtig blijven want in Italië kan je tegen eender welke ploeg punten laten liggen.”

“Arsenal-Milan dient als voorbeeld”
“Ik hoop dat ik op de bank mag zitten op Stamford Bridge, wat volgens mij logisch is. Ik vind het wel leuk dat Napoli internationale erkenning krijgt. We kennen Chelsea goed, maar door de trainerswissel moeten we hen nu aandachtiger bestuderen. Arsenal-Milan dient als voorbeeld om mijn spelers te laten inzien dat ze vanaf de eerste minuut geconcentreerd moeten voetballen”, zei Mazzarri.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties