Chelsea staat voor moeilijke opdracht

Tomas Taecke
| 9 reacties
Chelsea staat voor moeilijke opdracht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea kan zich vanavond als enige Engelse club kwalificeren voor de kwartfinales in de Champions League. De Blues moeten wel een 3-1-achterstand goedmaken tegen de Europese revelatie Napoli.

Interim-coach Roberto Di Matteo wil het seizoen van de Blues wat glans geven met de kwalificatie voor de kwartfinales van het kampioenenbal. Eenvoudig zal dat echter niet worden: in het Zuiden van Italië gingen de Londenaren twee weken terug met 3-1-onderuit, waardoor het vanavond uitermate sterk voor de dag moet komen op Stamford Bridge.

Di Matteo kan geen beroep doen op Bosingwa, die zich tijdens de heenwedstrijd blesseerde aan de hamstrings. Aan de overzijde is niemand geblesseerd of geschorst.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Chelsea is favoriet. Een gokje bij BWIN op Napoli daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Chelsea met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 172 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Napoli wint u 450 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties