Gakpé: "Bal ligt in ons kamp"
Redactie
| 3 reacties
Gakpé: "Bal ligt in ons kamp"
Foto: © SC

Standard vertrekt woensdag om tien uur naar Hannover met slechts één doel voor ogen: de kwalificatie voor de kwartfinales van de Europa League veiligstellen. "De bal ligt in ons kamp", weet Serge Gakpé.

Na zeven wedstrijden zonder overwinning heeft Standard een zege nodig om zich te kwalificeren voor de kwartfinales van de Europa League. Hoewel een gelijkspel ook kan volstaan, gaat Serge Gakpé met de Luikenaars vol voor de zege.

"Ondanks de vele gelijke spelen, is het spel allesbehalve slecht", zegt Gakpé in een gesprek met DH. "We scoren op dit moment iets te weinig, maar dat vreet niet zoveel aan het vertrouwen. Met dezelfde ingesteldheid als tijdens de heenmatch kunnen we veel bereiken. We weten dat we een zege nodig hebben om ons te kwalificeren".

"We gaan op zoek naar winst, maar moeten dat op een intelligente manier doen", zegt de Fransman. "Hannover staat voor een moeilijke keuze: gaan voor winst of de 2-2 verdedigen. We hebben in de heenmatch aangetoond dat we die ploeg in de problemen kunnen brengen. Stilstaande fases kunnen onder andere sleutelmomenten zijn in de wedstrijd", aldus Serge Gakpé.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties