Butragueño: "Mourinho blijft bij Real"

Jefrey Van der Straeten
| 9 reacties
Butragueño: "Mourinho blijft bij Real"
Foto: © SC

Hoewel José Mourinho nog een langdurig contract heeft bij Real Madrid, duiken er geruchten op dat hij opnieuw naar Engeland zou trekken. Real-directeur Butragueno spreekt dat nu tegen.

Mourinho, die eerder al bij Chelsea in Engeland werkte, heeft eerder aangegeven zeker terug te willen keren naar de Premier League. Nu Harry Redknapp als nieuwe Engelse bondscoach wordt genoemd, gaat men er af en toe van uit dat Mourinho dan aan het roer van de Spurs zou gaan staan.

Spaanse voetballegende en huidig Real Madrid-directeur Emilio Butragueño is de geruchten nu zat. In een interview met The Sun verklaart hij te verwachten dat Mourinho zijn contract, dat na dit seizoen nog twee jaar loopt, gewoon zal uitdienen.

De Real-directeur is op dit moment zeer tevreden met de gang van zaken, nu de Koninklijke tien punten voorsprong heeft op Barcelona in de competitie. Bovendien heeft Real uitzicht op de halve finales van de Champions League, aangezien het zwak broertje APOEL heeft geloot.

Volgens Butragueño zijn die resultaten het gevolg van de keuze voor Mourinho als trainer in de Spaanse hoofdstad. “Mourinho is één van de beste coaches in de wereld en we zijn zeer enthousiast over de toekomst”, aldus de voormalige Real-spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties