Reactie Vidarsson: "Liever zelf winnen dan vertrouwen op de anderen"

Tomas Taecke
| 37 reacties
Vidarsson: "Liever zelf winnen dan vertrouwen op de anderen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arnar Vidarsson richtte na afloop van de verloren stadsderby meteen de pijlen om de beslissende partij in Lokeren: "Ik reken niet graag op de andere ploegen maar win liever zelf om PO1 af te dwingen".

Tomas Taecke in Brugge

"Kortrijk en Genk verliezen, tot zover het positieve nieuws van de dag", wist Vidarsson kort na het laatste fluitsignaal in het Jan Breydelstadion. "Ik vertrouw niet graag op de andere teams, maar doe het eigenlijk liever zelf".

"Een punt op Lokeren is op zich voldoende en dat is zeker en vast haalbaar. Vandaag was het ook haalbaar, maar is het ons helaas niet gelukt. Nu moeten we de hoofden bij elkaar steken en positief blijven".

"Ik weet niet of het in ons voordeel is dat Lokeren drie dagen later de bekerfinale speelt. We weten niet wat ze zullen doen. Ze kunnen met hun sterkste elftal spelen of tien nieuwe jongens in de ploeg brengen. Maar ook die gasten zullen gemotiveerd zijn, dus veel verschil maakt dat niet".

"We moeten niet teveel rekenen en woensdag vol voor de zege gaan. Vandaag hebben we ook getoond dat we met de druk weten om te springen, woensdag moeten we dat opnieuw doen".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties