Reactie Vertrouwen groeit bij Westerlo: "Iedereen staat scherper"

Robby Morren
Robby Morren
| 14 reacties
Vertrouwen groeit bij Westerlo: "Iedereen staat scherper"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De vreugde was groot bij Westerlo na de 3-2 overwinning tegen RC Genk. Wij spraken na de wedstrijd met een tevreden Jeroen Vanthournout.

Robby Morren in Westerlo

"We springen nu over Sint-Truiden, het is zaak om hen voor te blijven want dat maakt toch wel degelijk een verschil in play-off 3", klonkVanthournout enthousiast na de match.

Droomstart
"We kenden wel wat meeval want de eerste mogelijkheden gingen binnen voor ons, het was een droomstart. Eigenlijk hadden we met 3-0 de rust in moeten kunnen gaan maar Genk scoorde en ze gingen er nog in geloven." Vanthournout viel tijdens de tweede helft in. "We hadden het nog moeilijk maar gelukkig hielden we stand."

Vertrouwen
De overwinning zorgt alvast voor een boost in het Westelse kamp. "Dit is heel goed voor het vertrouwen." Vanthournout merkt dat de terugkeer van enkele belangrijke spelers voor een verschil zorgt. "Er zijn nu enkele ervaren mannen terug en je merkt dat het niveau omhoog gaat, iedereen staat scherper."

Woensdag moet Westerlo op bezoek bij Bergen. "We moeten trachten daar te starten zoals tegen Genk en dan ook voor de drie punten gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties