Reactie Peeters: "Er zijn ergere dingen in het leven"

Tomas Taecke
| 26 reacties
Peeters: "Er zijn ergere dingen in het leven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bob Peeters stak zijn ontgoocheling na de wedstrijd niet onder stoelen of banken. De Cercle-coach staat na een fantastisch seizoen even ver als pakweg Lierse of OHL. "Dit is voetbal", weet de teleurgestelde Antwerpenaar.

Tomas Taecke in Lokeren

"We wisten dat Genk en Kortrijk op voorsprong stonden en moesten dus een punt halen in de slotfase", zei Bob Peeters op de persbabbel op Daknam. "Dat was ons helaas niet gegund".

"We kregen kansen, zowel in de eerste als in de tweede helft, maar het is net niet gelukt. We wisten dat het programma moeilijk was, toch is het spijtig dat we die uitgangspositie niet konden verzilveren".

"Deze voormiddag hebben we gezien dat er ergere dingen zijn in het leven. Wij krijgen nog de kans om dit goed te maken, andere mensen niet", verwijst Peeters naar de Lommelse uitvaartplechtigheid.

"Neen ik ben bijzonder gelukkig", reageerde Peeters nog ironisch op de minder tactische vraag van de Lokerse moderator 'of dit hard was aangekomen'. "Het is wat het is en we kunnen er niets meer aan veranderen. We moeten straks aan de slag in PO2 en zullen daar het beste van proberen te maken".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties