Gebruik Regenboogstadion als uw eventlocatie

Melissa Maes
| 2 reacties
Gebruik Regenboogstadion als uw eventlocatie
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Organiseer uw meeting, seminarie, personeelsfeest, verjaardagsfeestje, babyborrel of fuif in het Regenboogstadion. "Wij maken voor iedere aanvraag een pakket op maat."

Vanaf nu kunnen naast bedrijven ook particulieren een evenement organiseren in het Regenboogstadion. “Ballroom is de evenementencel binnen Zulte Waregem die zowel op wedstrijddagen als niet-wedstrijddagen events organiseert in het Regenboogstadion”, legt commercieel medewerker Sarah De Zutter uit.

“Er was heel veel vraag om het Regenboogstadion te gaan gebruiken als locatie. We verhuren in principe vier ruimtes: de Beton Box en de Soccer Box hebben elk een capaciteit van maximaal zestig mensen en zijn geschikt voor meetings, vergaderingen, feestjes, recepties en dergelijke meer.”

“Daarnaast is er de Viplounge voor maximaal honderd personen, waar dinnerparty’s en presentaties kunnen plaatsvinden. Studio Essevee, een polyvalente zaal, is goed voor negenhonderd gasten.”

“Het Regenboogstadion biedt heel wat troeven: uitzicht op het veld, het is in hartje Waregem en er zijn tot tweehonderd parkeerplaatsen. Alle materiaal en cateringvereisten zijn aanwezig.”

“Wat deze locatie nog extra uniek maakt? De trainers of spelers kunnen bij het event betrokken worden met een meet & greet of een penalty-cup bijvoorbeeld. Ideaal voor een teambuildingsactiviteit.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties