"0-3: dan moet je niet over Europees voetbal praten"

Fabian Morren
| 4 reacties
"0-3: dan moet je niet over Europees voetbal praten"
Foto: © SC

KV Mechelen wil via de play-off 2 nog Europees voetbal halen, maar nam een valse start. Thuis werd zaterdag met 0-3 verloren van Cercle Brugge. De voorzitter eist revanche.

"Het was een enorme afknapper", geeft KVM-voorzitter Johan Timmermans toe in GvA. "Dit jaar konden we met een zuiver hoofd naar play-off 2 toeleven en de spelers verklaarden vooraf voluit voor de eindzege te gaan, ook vrijdag nog tegenover mij. Maar daar heb ik op het veld niks van gezien."

Veel fans verlieten het stadion al lang voor het laatste fluitsignaal. "En ik kan die mensen geen ongelijk geven. Als ik geen voorzitter was, had ik het stadion ook voortijdig verlaten. Play-off 2 is al een doodgeboren kind, zeker bij onze fans, als je dan ook nog eens naar zoiets moet kijken. Het was beneden alle peil", weet de preses.

Timmermans lijkt al niet meer te denken aan een Europees ticket. "Als je thuis tegen Cercle met 0-3 verliest, moet je niet meer over Europees voetbal praten. Maar dat betekent zeker niet dat de spelers niks meer moeten laten zien. Ik eis knalprestaties tegen Lierse en Leuven. We willen een vechtend KV in deze derby's zien, dat zijn ze aan zichzelf én de supporters verplicht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties