Naessens blijft Zulte Waregem trouw

Melissa Maes
| 5 reacties
Naessens blijft Zulte Waregem trouw
Foto: © SC

Jens Naessens heeft bij Zulte Waregem zijn contract voor drie jaar verlengd. "Dat is een mooi teken van vertrouwen van de club."

“Ik heb de jongste seizoenen veel progressie kunnen maken en moet nog belangrijke stappen zetten. Dat kan het best bij Zulte Waregem. Ik moet nog veel ervaring opdoen en bij Essevee krijg ik die kans”, zegt Jens Naessens.

“Er was interesse van andere eersteklassers, maar ik had al snel uitgemaakt voor mezelf dat mijn toekomst bij Zulte Waregem ligt. Ik heb bij Essevee de jeugdreeksen doorlopen en voel mij hier al altijd uitstekend.”

“In 2011 is het plots snel gegaan, toen ik mijn kans kreeg in het A-elftal en kort daarna belofteninternational werd. Ook de jongste maanden loopt het vlot, met een hattrick tegen Westerlo als uitschieter. Voor mij blijft de boodschap dezelfde: elke dag hard blijven werken, bijleren en leven als een prof.”

Coach Francky Dury is blij dat Naessens langer bij de club blijft. “Jens is een gedreven speler met veel kwaliteiten en de juiste mentaliteit. Het is een speler in volle ontwikkeling die polyvalent is. Hij kan op drie posities voorin spelen.”

“Dit is een duidelijk signaal van de club. Ik wil ernaar streven dat 25 procent van de kernspelers uit de eigen jeugd komt. Na de contractverlenging van Niels Vandenbroucke is dit een nieuw bewijs dat onze jeugdacademie uitstekend werk levert. Zo beseffen onze jeugdspelers ook dat ze bij ons kansen krijgen bij de A-kern.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties