Boskamp trainer?: "Dachten aan aprilgrap"

Boskamp trainer?: "Dachten aan aprilgrap"
Foto: © SC

Johan Boskamp wordt zo goed als zeker de nieuwe trainer van Ingelmunster. Een vriendendienst voor het bestuur, maar de spelers stellen toch enkele vraagtekens bij de aanstelling van hun nieuwe oefenmeester.

"Ik kwam het te weten via Teletekst en via de krant. Dat was niet meteen goede communicatie van de club", zegt middenvelder Kevin Holvoet in Het Nieuwsblad. "We dachten eerst dat het een aprilgrap was. Maar dan één dag te laat', aldus doelman Bram Paepe. "Dit verwacht je echt niet. Vooral omdat er onder de vorige trainers goed werk geleverd werd. Johan Boskamp is natuurlijk een grote naam. Hij heeft toch een pak ervaring op het hoogste niveau."

Toch was er ook twijfel. "Ik vind dit toch een rare keuze", aldus Holvoet. "Hij kent onze ploeg of onze reeks niet.Ik denk niet dat hij één naam kent uit ons team. Hij heeft natuurlijk grote verdiensten en ik vermoed dat de club rekent op een shockeffect. Al zijn het de spelers die het moeten doen op het veld. De naam van de coach maakt dan niets uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties