Waasland-Beveren dankzij sterke tweede helft voorbij Roeselare

Sam Soetaers
| 67 reacties

Waasland-Beveren en Lommel hebben geen steek laten vallen. Ze wonnen van respectievelijk Roeselare en Wetteren.

Waasland-Beveren had het ondanks de 2-4 zege niet erg makkelijk tegen Roeselare. Bij de rust stonden de Waaslanders 2-1 achter. Vandenbussche en Di Lallo scoorden voor de thuisploeg. Radszinski trof raak voor de bezoekers. Na rust maakte Waasland-Beveren het verschil. Snelders, opnieuw Radzinski en Seoudi legden de eindstand vast.

Lommel stond op eigen veld aan de rust al op een 2-0 voorsprong tegen Wetteren. De Limburgers konden daarvoor rekenen op goals van Meeus en Vanaken. Na de koffie kon Goossens op strafschop nog de aansluitingstreffer scoren, maar verder kwam Wetteren niet meer.