Inter: "Als we nu eens Balotelli terughalen?"

Sam Soetaers
| 27 reacties
Inter: "Als we nu eens Balotelli terughalen?"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Inter is nog op zoek naar versterkingen voor volgend seizoen. De Italiaanse club denkt daarbij ook aan Mario Balotelli, die eerder al eens bij Inter speelde.

Mario Balotelli is momenteel aan de slag bij Manchester City, waar hij in een mum van tijd is uitgegroeid tot het 'enfant terrible' van de ploeg. In 2010 verhuisde de spits naar de Engelse club.

Maar nu blijkt dat Inter al spijt heeft van die transfer. "Onze deur staat altijd open voor Balotelli", luidt het tegenwoordig bij technisch directeur Marco Branca. "We zullen wel zien wat er de komende maanden gaat gebeuren. Maar het mag duidelijk zijn dat we nog op zoek zijn naar versterkingen en Balotelli zeker in aanmerking komt."

Verder wil men bij Inter enkele jeugdspelers een kans geven bij het eerste elftal. "Er gaan zeker vier of vijf spelers die overstap maken", doet Branca zijn plannen uit de doeken. "Het is dan aan hun om ons in de voorbereiding te overtuigen van hun talent."

Inter kan na een teleurstellend seizoen best wat versterking gebruiken. De club staat momenteel pas zevende in de Italiaanse Serie A.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties