Reactie Vossen scoorde niet: "Ik ga er niet van wakker liggen"

Robby Morren
Robby Morren
| 6 reacties
Vossen scoorde niet: "Ik ga er niet van wakker liggen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk nadert na de overwinning tegen AA Gent tot op één punt van Standard en zit zo op schema in de strijd voor een Europees ticket. Jelle Vossen zei na de wedstrijd dat hij Gent sterker had verwacht.

Robby Morren in Genk

Genk speelde een prima partij en had weinig moeilijkheden tegen Gent. "Ik had Gent wel sterker verwacht, ze leden veel balverlies en waren slordig in balbezit maar dat maakt onze zaak niet. Wij hebben één  van onze betere matchen gespeeld. We hebben Gent goed opgevangen en in de tweede helft hebben we de ruimte goed benut."

Genk won dan wel met 2-0 maar de hard werkende Vossen kon er zelf geen tegen de netten prikken. "In de eerste helft had ik die kans eigenlijk moeten afmaken maar ik ga er niet van wakker liggen. We hebben veel kansen gecreëerd en misschien hadden we nog wel meer kunnen scoren."

Kortrijk
Na deze overwinning wacht woensdag opnieuw een belangrijke wedstrijd voor Genk in eigen huis tegen KV Kortrijk. "De wedstrijden volgen elkaar nu snel op maar als je wint is dat niet erg. We zullen klaar zijn voor Kortrijk en volop gaan voor de drie punten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties