Borussia M'gladbach geeft voorsprong uit handen

Melissa Maes
| 1 reacties

Borussia Mönchengladbach morst opnieuw met punten. De club van Filip Daems stond een kwartier voor tijd nog op een 1-2-voorsprong tegen tien man van Werder Bremen, maar slikte alsnog de gelijkmaker.

Werder Bremen kwam al na twintig minuten spelen op voorsprong via Markus Rosenberg, maar moest tien minuten later met zijn tienen verder na een rode kaart voor Sebastian Boenisch.

In de tweede periode scoorde Mike Hanke twee keer in een kwartier en boog zo de achterstand om in een voorsprong. De thuisploeg knokte zich alsnog terug in de match en een kwartier voor tijd kopte Naldo de 2-2 binnen.

Borussia Mönchengladbach blijft vierde, maar ziet Stuttgart naderen tot op zeven punten. De nummer drie, Schalke 04, kan de voorsprong op Gladbach uitbreiden tot zeven punten als het vanavond van Nürnberg wint.