Van Buyten: "Ik droom van finale in eigen stadion"

Melissa Maes
| 2 reacties
Van Buyten: "Ik droom van finale in eigen stadion"
Foto: © SC

Bayern München ontmoet vanavond Real Madrid in de halve finale van de Champions League. Daniël Van Buyten kan zijn club door een blessure niet helpen tegen de Koninklijke. "Frustrerend om toe te kijken bij zo'n belangrijke match."

Daniël Van Buyten blijft hoopvol. “Als ik hard blijf werken, raak ik hopelijk fit voor de terugwedstrijd.” De Rode Duivel brak op 20 januari een beentje in zijn linkervoet en staat sindsdien aan de zijlijn.

Bayern München mag de landstitel alvast vergeten, dus staan de zenuwen bij de Duitsers strak voor het Champions League-duel van vanavond.  “Om eerlijk te zijn had ik liever Chelsea als tegenstander gehad in de halve finale.”

“Samen met Barcelona is Real Madrid de beste ploeg van de wereld. Maar zelfs de beste ploegen laten soms een steek vallen. Als wij spelen naar onze mogelijkheden, maken we zeker een kans.”

“Ik droom van een finale in ons eigen stadion. Eerst Real uitschakelen en dan in eigen huis de finale van de Champions League spelen: dat zou buitengewoon zijn. We moeten dus niet echt zoeken naar motivatie voor onze halve finale, we weten goed genoeg wat de inzet is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties