Reactie Hoefkens: "Frustratie achter ons laten"

Tomas Taecke
| 50 reacties
Hoefkens: "Frustratie achter ons laten"
Foto: © SC

Carl Hoefkens kwam als laatste uit de bezoekende kleedkamer in het Ottenstadion. De aanvoerder kon de matchwinnaar zijn geweest, maar lag uiteindelijk aan de basis van het keerpunt in de wedstrijd.

Tomas Taecke in Gent

"Ik heb de fase nog niet kunnen herbekijken, dus weet ik niet echt of het een overtreding was", zei Hoefkens in de spelerstunnel na de wedstrijd. "Ik ging samen met Smolders naar de bal en kwam misschien wel iets te laat".

"De nederlaag komt hard aan want we hadden hier zeker een punt verdiend. Vaak komt het op details aan, vandaag viel de bal andermaal niet goed. Als we met die 0-1-voorsprong de rust hadden kunnen ingaan, was het een andere wedstrijd geweest". 

"In de kleedkamer was er veel onbegrip over bepaalde scheidsrechterlijke beslissingen. Op dit moment zitten we diep en zijn we wat gefrustreerd. Maar we moeten dit snel achter ons laten en vooruitkijken. We staan nog steeds tweede maar zijn daar eigenlijk niet zo mee bezig. We proberen elke match te winnen, net daarom zijn we vandaag ontgoocheld".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties