Barcelona wint makkelijk dankzij hattrick Messi

Sam Soetaers
| 9 reacties

Barcelona heeft makkelijk met 4-1 gewonnen van Malaga. Lionel Messi was goed voor drie doelpunten.

Barcelona nam na een klein kwartier spelen de leiding. De mee opgekomen Puyol kon een voorzet van Iniesta intikken. De thuisploeg leek de match in handen te hebben, maar geheel tegen de gang van het spel in bracht Rondon Malaga weer langszij.

Vlak voor rust klom Barcelona opnieuw op voorsprong via een strafschopdoelpunt van Messi. Voorafgaand was er een fout van Gamez op Iniesta. Na de koffie versierde Messi zelf een strafschop en ook nu miste hij niet. Het was voor de Argentijn al zijn 68ste doelpunt. Daarmee evenaart hij het record van Gerd Müller. Nog geen vijf minuten na de 3-1 scoorde Messi ook de 4-1.